KUPOVINA ADMINA
+3
Runi
pRLe007
LuXy.
7 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
KUPOVINA ADMINA
ADMIN SE DOBIJA NA SLEDECA PITANJA I ODOBRENjEM HEAD ADMINA
1) DA LI STE BILI NEKAD ADMIN NA NEKOM SERVERU?
2) AKO STE BILI NA KOM STE SERVERU BILI ADMIN?
3) KOLIKO DUGO?
4) DA LI STE BILI DOBAR ADMIN?
5) DA LI STE PLACALI NA TOM SERVERU SVOG ADMINA?
6) VASE IME I PREZIME I NICK U IGRI
OBAVEZNO PLACANJE 500din MESECNO!!!
MINI ADMIN SE DOBIJA TAKO DA CE IMATE MANJE OPCIJA OD OBICNOG ADMINA
MNOGO MANJE... MINI ADMIN SE DOBIJA NA SLEDECI NACIN
3) KOLIKO DUGO?
ILI PLACANJE 300din MESECNO!!!
ODGOVORI NA OVA PITANJA NE MORAJU DA BUDU ZAHTEVNI KAO ZA ADMINA!!!
ZA SVE OVO IGRACH MORA DA ISPUNI JOS 3 ZAHTEVA
1.) DA IMATE STEAM
2.) DA STE STALAN IGRACH NA NASEM SERVERU!!!
3.) DA REDOVNO POSECUJETE FORUM!!![b]
3) KOLIKO DUGO?
OBAVEZNO PLACANJE 500din MESECNO!!!
MINI ADMIN SE DOBIJA TAKO DA CE IMATE MANJE OPCIJA OD OBICNOG ADMINA
MNOGO MANJE... MINI ADMIN SE DOBIJA NA SLEDECI NACIN
3) KOLIKO DUGO?
ILI PLACANJE 300din MESECNO!!!
ODGOVORI NA OVA PITANJA NE MORAJU DA BUDU ZAHTEVNI KAO ZA ADMINA!!!
ZA SVE OVO IGRACH MORA DA ISPUNI JOS 3 ZAHTEVA
1.) DA IMATE STEAM
2.) DA STE STALAN IGRACH NA NASEM SERVERU!!!
3.) DA REDOVNO POSECUJETE FORUM!!![b]
Poslednji put izmenio LuXy. dana Sub Jun 05 2010, 18:48, izmenio ukupno 9 puta
Re: KUPOVINA ADMINA
3) KOLIKO DUGO?
1) Bijo sam na 3 servera admin,a sad sam na 1
2) 1.Petrovaradin [SRB] Deathmac, 2.Neki hrvatski botovski server cr0 2.Na jail elite serveru
3. i sad sam admin na JUG
3)1-2 meseca
4)>>Da<<
5)Nisam placao nigde
6) Ime: Marko Prezime: Jovankovic nick u igri pRLe
3) KOLIKO DUGO?
1) Bijo sam na 3 servera admin,a sad sam na 1
2) 1.Petrovaradin [SRB] Deathmac, 2.Neki hrvatski botovski server cr0 2.Na jail elite serveru
3. i sad sam admin na JUG
3)1-2 meseca
4)>>Da<<
5)Nisam placao nigde
6) Ime: Marko Prezime: Jovankovic nick u igri pRLe
pRLe007- New Bie
- Broj poruka : 10
Datum upisa : 31.03.2010
1) ADMIN JE BESPLATAN ZA NEKE. Mmm oko toga sam hteo da porazgovaramo!
2) AKO STE NEGDE BILI ADMIN MOZETE DA DOBIJETE LAKO ADMINA BEZ PLACANjA . Nisam bio admin
3) NA KOM STE SERVERU BILI ADMIN? /
4) DA LI STE BILI DOBAR ADMIN? /
5) VASE IME I PREZIME I NICK U IGRI Nikola Kurbalija |Þ.ƒ.ẹ|øøŋలy
E pa ovako, zeleo sam da dobijem mini admina na ovom serveru, obrazlozicu zasto: Doveo sam ceo klan (ima nas 20 u klanu |Þ.ƒ.ẹ| je nas tag i vecinu ste vec videli u igri...) na nekim serverima se dobija admin ukoliko se dovede 10ak stalnih igraca, istina je nisam imao iskustva sa tim da sam admin, ali ja sam programer i takve stvari mi zaista idu od ruke.... Ko nema u vugla ima u gugla, tako da sve potrebno se moze pronaci na netu....Pitanje je zasto zelim admina? Prvo da se razumemo ne zelim admina vec takozvanog mini admina, znaci sa onim osnovnim funkcijama da mogu da pisem na admin chat i da banujem citere (ne bez razloga znam kako se to radi ). Muka mi je da gledam kako ulaze likovi sa aim-om ili sa ociglednim wh-om i anti-flashom a da se mi mucimo dok kucamo voteban, da server laguje jer jedan covek tera inat i nece da namesti rejtove (u tom slucaju ga nebih ban vec kick..) itd itd.... U svakom slucaju, ukoliko nebudem bio dobar admin moze lako da se skine, zar ne?? Ipak moram negde biti prvi put admin u kanteru, a posto sam dosta vremena proveo na vojvodini i planiram da ostanem tu duze, pomislio sam da dobijem admina, pa me zanima sta mislis o tome veliki poz pa se vidimo u igri
2) AKO STE NEGDE BILI ADMIN MOZETE DA DOBIJETE LAKO ADMINA BEZ PLACANjA . Nisam bio admin
3) NA KOM STE SERVERU BILI ADMIN? /
4) DA LI STE BILI DOBAR ADMIN? /
5) VASE IME I PREZIME I NICK U IGRI Nikola Kurbalija |Þ.ƒ.ẹ|øøŋలy
E pa ovako, zeleo sam da dobijem mini admina na ovom serveru, obrazlozicu zasto: Doveo sam ceo klan (ima nas 20 u klanu |Þ.ƒ.ẹ| je nas tag i vecinu ste vec videli u igri...) na nekim serverima se dobija admin ukoliko se dovede 10ak stalnih igraca, istina je nisam imao iskustva sa tim da sam admin, ali ja sam programer i takve stvari mi zaista idu od ruke.... Ko nema u vugla ima u gugla, tako da sve potrebno se moze pronaci na netu....Pitanje je zasto zelim admina? Prvo da se razumemo ne zelim admina vec takozvanog mini admina, znaci sa onim osnovnim funkcijama da mogu da pisem na admin chat i da banujem citere (ne bez razloga znam kako se to radi ). Muka mi je da gledam kako ulaze likovi sa aim-om ili sa ociglednim wh-om i anti-flashom a da se mi mucimo dok kucamo voteban, da server laguje jer jedan covek tera inat i nece da namesti rejtove (u tom slucaju ga nebih ban vec kick..) itd itd.... U svakom slucaju, ukoliko nebudem bio dobar admin moze lako da se skine, zar ne?? Ipak moram negde biti prvi put admin u kanteru, a posto sam dosta vremena proveo na vojvodini i planiram da ostanem tu duze, pomislio sam da dobijem admina, pa me zanima sta mislis o tome veliki poz pa se vidimo u igri
Runi- New Bie
- Broj poruka : 1
Datum upisa : 10.04.2010
Ja bih samo da pitam, da li imam i dalje mini-admina na serveru?
PUBlic_enEmy- New Bie
- Broj poruka : 5
Datum upisa : 23.03.2010
evo ovako :)
MORAM SAMO JOS JEDNO PITANJE ZA SVE VAS STO ZELITE ADMINE. DA LI IMATE STEAM? AKO IMATE VELIKA JE VEROVATNOCA ZA MINI ADMINA
E Pulic Enemy brate imaces mini admina cim mi dodjes na server imamo novi ip vidi na forumu na pocetnoj mozda si vec bio ali pazi ovako napuni server...
samo tako mogu svima da kazem i svako ko to uradi dobice mini admina
E Pulic Enemy brate imaces mini admina cim mi dodjes na server imamo novi ip vidi na forumu na pocetnoj mozda si vec bio ali pazi ovako napuni server...
samo tako mogu svima da kazem i svako ko to uradi dobice mini admina
Sta ce PUBlic_enEmy admin kad je on Rebellionac,ako mu das admina banovace ti sve igrace
Uuuuu, sad ja treba da se osetim prozvanim?
PUBlic_enEmy- New Bie
FORUM NIJE ZA SVADJU
Radovane Public Enemy je bio mini admin vec jednom jer mi ja napuni srv a sad isto ako to uradi moze da dobija admina....
NOVO UPOZORENJE MINI ADMINI:
SAMO IGRACH SA STEAM-om
NOVO UPOZORENJE MINI ADMINI:
SAMO IGRACH SA STEAM-om
Znaci tebi Radovane (atomi) nema nista od mini-admina, posto nemas Steam. Steta...
Inace, upozorenje, tako nastavi da prozivas i vredjas (iako se ne osecam uvredjenim,a kamoli prozvanim, posto moji banovi nisu bez razloga) i ide ban sa foruma.
Inace, upozorenje, tako nastavi da prozivas i vredjas (iako se ne osecam uvredjenim,a kamoli prozvanim, posto moji banovi nisu bez razloga) i ide ban sa foruma.
PUBlic_enEmy- New Bie
Oooo de si prle carepRLe007 ::ja imam steam: pRLe91
#LuxuZy 1 daj mu admina on je ok lik,bio sam u njegovom klanu
hehe ti odluci ako bude bilo nekih zajebancija lako ga mozes skinuti nego sad imam neke probleme sa stemom popravicu brzo vidim da si me dodao za prijatelja ali nemogu te acceptam popravicu to brzo pa cu te prihvatim da i teo sam jos nesto !!! da un banate $trukia video sam 1 liku zabijo head kroz kutiju i 5 sekundi kasnije dobije ban permament sada isto kad ste promenili ip servera o5 je banovan bez razloga ,a i znam lika nema nista a ako je iz drugih razloga dobio ban onda nista mislim to nije moj problem to je njegov problem nego samo kazem da je za dzabe dobio permament (a snimio je i taj demo kako daje head kroz kutiju ) jer svaki put kad je igrao na vojvodini snimao se jer mu je skor bio 5:0 a onda je popio ban to nije moj problem ali mislim da bi ga trebao un banati zato sto je dobio ban bez razloga
pRLe007- New Bie
Public enemy ti si bio sa ekipom iz rebellion clana na petrovaradin serveru onom deathmach ako se secas mozda me znas
pRLe007- New Bie
Da, da... Secam se. Bilo je do jaja u pocetku dok je bio RPG mod, ali posle je krenulo da smara...
PUBlic_enEmy- New Bie
da,onda smo morali da skidamo rpg onda smo i server prodali i sveode u qu**c... (izvinjavam se ako je psovanje zabranjeno)
pRLe007- New Bie
pa ja nespamam to sto se ovo o adminima produzilo na 2 strane nemora da znaci da je spam -.- na nekim forumovima je i 20 strana pa nista
pRLe007- New Bie
Nas Death Match
Da li ste za to da ubacimo na nas Death Match Server RPG Mod? Ali mozda nece biti zanimljivo HS Mod i RPG Mod onda treba HS Mod da se skine ali moramo da vidimo koliko ce biti igracha na DM serveru
ja se se slazem da bude sa rpgom..luxuzy jesi li procitao poslednju poruku na 1 strani?
pRLe007- New Bie
Smorice ljude nakon nekog vremena RPG mod...
PUBlic_enEmy- New Bie
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu