JackaSs za admina
2 posters
Strana 1 od 1
JackaSs za admina
Eo ovako igram css vec vise od god dana i bio sam admin na sljedecim serverima: CRO Shabanz, SRB united (dd2), Srb united (all maps), CRO Reptile... imam dosta iskustva sto se tice admina, igram svaki dan na vasem serveru, ekipa je odlicna. na Vama je da odlucite, pozdrav!!
JackaSs- New Bie
- Broj poruka : 6
Datum upisa : 02.05.2010
...
Za ovo ces morati da sacekas head admina......ili ako ga vidis dodaj ga na stimu i pitaj....Luksuz mu je nick....sad varira Luxuzy Luxy i slicno......
zezanje- Gost
Re: JackaSs za admina
Imam ga na steamu i rekao mi je da napisem tu na forumu, eto ja napisao
JackaSs- New Bie
ovako znaci
admin ces jako tesko dobiti to se placa 500 din mesecno ali ako toliko zelis mozemo to da regulisemo da platis i imas admina. Mini Admin njega mozes da dobijes ako mi odgovoris na ona pitanja tamo kod pocetne pise KUPOVINA ADMINA
ima prvi post to mi odgovri ja se slozim mozes da ga dobijes cuo sam da si bio iskusan admina
ima prvi post to mi odgovri ja se slozim mozes da ga dobijes cuo sam da si bio iskusan admina
Re: JackaSs za admina
1) DA LI STE BILI NEKAD ADMIN NA NEKOM SERVERU?
2) AKO STE BILI NA KOM STE SERVERU BILI ADMIN?
3) KOLIKO DUGO?
4) DA LI STE BILI DOBAR ADMIN?
5) DA LI STE PLACALI NA TOM SERVERU SVOG ADMINA?
6) VASE IME I PREZIME I NICK U IGRI
1. Jesam
2. Srbija United (all maps) i Srbija United (dd2 only), CRO Shabanz, CRO Reptile, CRO nsd i jos par sitnih servera koji ne postoje vise
3. Na srbiji sam bio jako dugo, recimo 4-5mj, onda je dosao explode i maknio mi admina i zaljepio ban na forumu jer sam kao htio "ukrast" steam, ljudi moji ja ni ne znam to radit i da znam sigurno nebi krao tu ljudima na balkanu, mislim presmjesno.. ali nma veze , na reptilima sam bio do kraja dok se nije server ugasio, sabani kratko jer su radili novi serv i onda sam odustao od admina jer nisam ni isao na taj server, a ovi sitni serveri tamo su me molili doslovno da budem admin i da im dovucem ljude, mislim da tu na vojvodini nece bit potrebno el imate odlicnu ekipu i odlicnu zajebanciju, jedino sto bi ja napravio je da se smire ovi klinci malo sto optuzuju da je neko citer, a taj neko igra 4-5god recimo levitator moj prijatelj doso nekidan na srv i banali ga, a zasto? = cit. LOOL tako da eto to bi trebalo najvise gledat, sto cu ja i gledat naravno ako dobijem admina.
4. Ja mislim da jesam, uvijek posten, nisam covjek koji kad je zivcan i kad ga neko ubie da cu ga banat, osim toga nije bilo prituzbi na mene
5. Placao sam samo reptile jer su mi to bili prijatelji i nisam htio da server propadne pa sam dao novce, ove ostale servere nisam niti mislim, nisam nesto s parama da se mogu razbacivat, ja cisto trazim admina da pazim nas erver, ko je voljan neka mi da, a ko ne ne mora dat.
6. Ivan Krizmanić - JackaSs
2) AKO STE BILI NA KOM STE SERVERU BILI ADMIN?
3) KOLIKO DUGO?
4) DA LI STE BILI DOBAR ADMIN?
5) DA LI STE PLACALI NA TOM SERVERU SVOG ADMINA?
6) VASE IME I PREZIME I NICK U IGRI
1. Jesam
2. Srbija United (all maps) i Srbija United (dd2 only), CRO Shabanz, CRO Reptile, CRO nsd i jos par sitnih servera koji ne postoje vise
3. Na srbiji sam bio jako dugo, recimo 4-5mj, onda je dosao explode i maknio mi admina i zaljepio ban na forumu jer sam kao htio "ukrast" steam, ljudi moji ja ni ne znam to radit i da znam sigurno nebi krao tu ljudima na balkanu, mislim presmjesno.. ali nma veze , na reptilima sam bio do kraja dok se nije server ugasio, sabani kratko jer su radili novi serv i onda sam odustao od admina jer nisam ni isao na taj server, a ovi sitni serveri tamo su me molili doslovno da budem admin i da im dovucem ljude, mislim da tu na vojvodini nece bit potrebno el imate odlicnu ekipu i odlicnu zajebanciju, jedino sto bi ja napravio je da se smire ovi klinci malo sto optuzuju da je neko citer, a taj neko igra 4-5god recimo levitator moj prijatelj doso nekidan na srv i banali ga, a zasto? = cit. LOOL tako da eto to bi trebalo najvise gledat, sto cu ja i gledat naravno ako dobijem admina.
4. Ja mislim da jesam, uvijek posten, nisam covjek koji kad je zivcan i kad ga neko ubie da cu ga banat, osim toga nije bilo prituzbi na mene
5. Placao sam samo reptile jer su mi to bili prijatelji i nisam htio da server propadne pa sam dao novce, ove ostale servere nisam niti mislim, nisam nesto s parama da se mogu razbacivat, ja cisto trazim admina da pazim nas erver, ko je voljan neka mi da, a ko ne ne mora dat.
6. Ivan Krizmanić - JackaSs
JackaSs- New Bie
odobreno
Mini Admin ce ti trajati mesec dana ako zelis sledeci mesec moras se jos vise da potrudis...
tj da si stalan na serveru da cesto posecujes forum i sve da odgovaras na postavljena pitanja od strane drugih igracha....
Mini admina ces dobiti za nekoliko sati
tj da si stalan na serveru da cesto posecujes forum i sve da odgovaras na postavljena pitanja od strane drugih igracha....
Mini admina ces dobiti za nekoliko sati
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu