-[внс]-Б-Б_Rale za admina???
+4
zezanje
Mc_Z!#eR
Dr.nO
KaZaNoVaa
8 posters
Strana 1 od 1
-[внс]-Б-Б_Rale za admina???
Smatram da ovaj decko bi bio jako dobar admin po tome sto je iskusan veoma!!! Ovako je jako dobar uvek pomogme!! Ima steam !!! I redovan je na serveru !!!
KaZaNoVaa- New Bie
- Broj poruka : 68
Datum upisa : 16.06.2010
Godina : 30
Ja nemislim
Ja nemislim da bi rale trebao dobiti admina malo je na serveru neznam imali steam moje misljenje je da netreba dobiti .Skoro sam pocjeli dan na serveru i vidzam ga samo navece oko 22 ili oko 23 h . Po mom mišljenju bi admina trebao dobiti RFB rade koji je puno aktivan na serveru ako ce vec djele admin
Dr.nO- New Bie
- Broj poruka : 13
Datum upisa : 13.06.2010
Re: -[внс]-Б-Б_Rale za admina???
Opusteno ja sam reko svoje ti svoje i kraj !!
KaZaNoVaa- New Bie
Ljudi ne gleda se koliko je ko na serveru to sto ti igras 24h to znaci da nisi normalan i da si zavistan od kantera izvini ali tako je to ja kazem da treba rale da bude admin jer je ok lik i zna ko je chiter a ko nije.......
Mc_Z!#eR- New Bie
- Broj poruka : 10
Brate svako zna prepoznat ko je citer ko nije
Dr.nO- New Bie
- Broj poruka : 13
Datum upisa : 13.06.2010
al ipak najbolji admin ziher je ocenio da treba da bude admin
tako da neznas sto vec nije !!!!
tako da neznas sto vec nije !!!!
KaZaNoVaa- New Bie
Admina treba da dobiju MrGood i Dacha i koyadin,igraju po pubovima dosta vise od nas,a iskusniji su od vecine ovih admina na serveru.Takodje cenim da dexa treba da se nagovori da dolazi vise,naravno da mu das mini admina,zna znanje covek.
Turok po meni nije kompetentan da ima admina,stoga cenim da bi trebalo da mu se admin makne.
Turok po meni nije kompetentan da ima admina,stoga cenim da bi trebalo da mu se admin makne.
zezanje- CSS ADMIN
- Broj poruka : 112
Datum upisa : 03.05.2010
brate nije fora sad pola servera admini necu vise da dajem nikog iz united admina!
Mc_Z!#eR ::Ljudi ne gleda se koliko je ko na serveru to sto ti igras 24h to znaci da nisi normalan i da si zavistan od kantera izvini ali tako je to ja kazem da treba rale da bude admin jer je ok lik i zna ko je chiter a ko nije.......
apsolutno se slazem s ziherom...covek zna sta prica...samo tako ziher...
black bullet- New Bie
- Broj poruka : 65
zezanje ::Admina treba da dobiju MrGood i Dacha i koyadin,igraju po pubovima dosta vise od nas,a iskusniji su od vecine ovih admina na serveru.Takodje cenim da dexa treba da se nagovori da dolazi vise,naravno da mu das mini admina,zna znanje covek.
ako cemo iskreno...ja msm da mrgood zasluzuje admina a i dacha( naravno jer je iz sombora - sala xD), ali samo ako ce da budu cesce na serveru...mada i to sto kaze luxy sad pola servera ima da budu admini..nznm stvr..
black bullet- New Bie
- Broj poruka : 65
samo jos ovo kad ste zadnji put videli dachu ili mrgood-a na serveru? samo mi recite kad i koliko su dugo bili?
To meti nas banuje kad god vidi ,tj imamo neke glupe nickove i nikad ne zna da SMO MI I BANUJE STALNO ZBOG DOBROG SKORA
zezanje- CSS ADMIN
ahahahahhahahhahahahahahha i onda je metti iskusan admin ! aahhahahahahhahahah banije svoje jer misli da imaju cit a nemaju ! sam si sebe ukopao sada!!!
KaZaNoVaa- New Bie
Ja metija nisam spominjao kao iskusnog admina.
Samo dachu i mrguda.
Lepo citaj,pa pricaj,ne seri previse
Samo dachu i mrguda.
Lepo citaj,pa pricaj,ne seri previse
zezanje- CSS ADMIN
Momci nemojte da se svadajte u postu koji ima veze samnom xD salim se, btw meti je bas dobar admin, ne tripujte se.
Ralee- New Bie
- Broj poruka : 5
Datum upisa : 18.06.2010
Kakav rale,nemoj zajebavati.Daj admina dexi ili tako nekom,daj kojadinu on je stalno tu.Radmilo je iskusan ,bio je admin na iziju,zna znanje i nije primitivac da se dere preko ma_say kao neki administratori.
zezanje- CSS ADMIN
dobro zezanje pitaj nekog igracha sa srv kad je zadnji put neko vido koyadina na vojvodini.....>????
F[1]X- CSS ADMIN
- Broj poruka : 20
Datum upisa : 07.05.2010
Godina : 28
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu