Night shadow za admina
5 posters
Strana 1 od 1
Night shadow za admina
Msm da night shadow treba da bude admin na novom serveru...
iz 3 razloga:
1) zato sto je vec iskusio sta znaci rec admin jer ga ima vec podosta na petrovaradinu i na serbian underground ( gde imam i ja admine )
2) najvaznije je to sto ima steam ( naravno original )
3) lik je pravedan i ne zanima ga ko mu je drug a ko mu je enemy..njemu je to svejedno ban ce bilo koga ko ima cit..
molim da se o ovome prica
i da zaboravio sam
redovan je na serveru vovjodini i sad je redovan na forumu...pozz od mene...
iz 3 razloga:
1) zato sto je vec iskusio sta znaci rec admin jer ga ima vec podosta na petrovaradinu i na serbian underground ( gde imam i ja admine )
2) najvaznije je to sto ima steam ( naravno original )
3) lik je pravedan i ne zanima ga ko mu je drug a ko mu je enemy..njemu je to svejedno ban ce bilo koga ko ima cit..
molim da se o ovome prica
i da zaboravio sam
redovan je na serveru vovjodini i sad je redovan na forumu...pozz od mene...
black bullet- New Bie
- Broj poruka : 65
Datum upisa : 16.06.2010
Godina : 30
Re: Night shadow za admina
ok ok luxy znam al msm da treba da se zna da ce sada biti uveden red na serveru...bar od strane nas 2..jer smo bas kad ima citera uvek tu...LuXy. ::black bullet vec smo se dog da cete imatati admina na all maps srv
black bullet- New Bie
tnx brate...LuXy. ::evo napravio sam vasu grupu na server vi ste nasa pod grupa
black bullet- New Bie
e luxy aj na steam da se zajebavamo ja ti i bulletLuXy. ::black bullet vec smo se dog da cete imatati admina na all maps srv
N1ght Shadow CR9- New Bie
- Broj poruka : 6
Datum upisa : 23.06.2010
black bullet- New Bie
black bullet- New Bie
ej mirko i slobodane kako ste looool ti njega za admina a on tebe za admina,neverujem
a ti luxy jel sad treba bilo ko da napise na forumu da treba da ima admina ti mu das i ako te farba kao "redovan sam na serveru i na forumu" jaoooooooooooo al sam pro sad jel? i tako ce ceo server da ima admina to ce se desiti i sa all maps 101%
pozz...
a ti luxy jel sad treba bilo ko da napise na forumu da treba da ima admina ti mu das i ako te farba kao "redovan sam na serveru i na forumu" jaoooooooooooo al sam pro sad jel? i tako ce ceo server da ima admina to ce se desiti i sa all maps 101%
pozz...
F[1]X- CSS ADMIN
- Broj poruka : 20
Datum upisa : 07.05.2010
Godina : 28
e slusaj mali..necu sebe da branim..ali mi ti nemoj nista pricati...mislis da si iz srbobrana pa mi nesto seres...necu da se svadjam ali klinjo ti neznas brisati sam sebi dupe...idi bolje pravi drvene puske i igraj se rata a ovo ostavi pro igracima...pozz od mene
black bullet- New Bie
Je*es mi sve,ovaj Veselin kad kaze nesto svaka mu na mesto .Ja mislio neki mali sa mustacima,samo css zna da igraF[1]X ::ej mirko i slobodane kako ste looool ti njega za admina a on tebe za admina,neverujem
pozz...
Respet za vesu.!!!!
CHEERS!
Nece imati svi admina,zezanje ce da posmatra i cisti redom ko tu koristi admina u svoju koris'!
zezanje- CSS ADMIN
- Broj poruka : 112
Datum upisa : 03.05.2010
zezanje ::Je*es mi sve,ovaj Veselin kad kaze nesto svaka mu na mesto .Ja mislio neki mali sa mustacima,samo css zna da igraF[1]X ::ej mirko i slobodane kako ste looool ti njega za admina a on tebe za admina,neverujem
pozz...
Respet za vesu.!!!!
CHEERS!
Nece imati svi admina,zezanje ce da posmatra i cisti redom ko tu koristi admina u svoju koris'!
ja sam na all mpas obeco blacku i nightu
black bullet a ti si mi sad kao neki pro pa da ostavim nesto tebi jel? ovo nije lol ovo je lolcina
F[1]X- CSS ADMIN
- Broj poruka : 20
Datum upisa : 07.05.2010
Godina : 28
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu