Organizovanje vece najboljeg igraca
2 posters
Strana 1 od 1
Organizovanje vece najboljeg igraca
E ovako posto je nedelja dan za odmor i uvece retko ko ide negde ja mislim da je najbolje da igranizujemo invidualno takmicenje igraca na primer da krenemo da sa igrom oko osam uvece pa do 12 i onda saberemo sve killove i dobijemo najboljeg igraca koji dobija minu admina nedelju dana do drugog nedeljnog takmicenja <<
KaZaNoVaa- New Bie
- Broj poruka : 68
Datum upisa : 16.06.2010
Godina : 30
Re: Organizovanje vece najboljeg igraca
Tu mozes da imas problem jedan veci.
Neko moze da spomene nekima da se dele mini admini,prica ce doci do hrvata iz n1 ili ToA ,ili do urielsa,lukeynatora,mrguda,domija,(meni nije problem da se makljam sa njima,mogu da ih ubijam,vama ce biti problem,i bice mnooooogo votebanova.)i ostalih igraca koji su mid skill i tako da cete ostati bez mini admina,a ganratujem da dobitnik nece uci na server 2x u toku te nedelje.Mozda cak i nece uci,njegov cilj je bio da usere vas pub heroje zeljne da dobijete admina.
Neko moze da spomene nekima da se dele mini admini,prica ce doci do hrvata iz n1 ili ToA ,ili do urielsa,lukeynatora,mrguda,domija,(meni nije problem da se makljam sa njima,mogu da ih ubijam,vama ce biti problem,i bice mnooooogo votebanova.)i ostalih igraca koji su mid skill i tako da cete ostati bez mini admina,a ganratujem da dobitnik nece uci na server 2x u toku te nedelje.Mozda cak i nece uci,njegov cilj je bio da usere vas pub heroje zeljne da dobijete admina.
zezanje- CSS ADMIN
- Broj poruka : 112
Datum upisa : 03.05.2010
Pa neka dolaze svi dobri igraci i treba nike bitno ko kako igra nego koliko igraca je na serveru i ovo bio jedna vid zabave i zajebancije !
KaZaNoVaa- New Bie
- Broj poruka : 68
Datum upisa : 16.06.2010
Godina : 30
Nije cilja navuce jednom nedeljno irgace,vec navuci ih da igraju svaki dan.To nemozes reklamom,vec jednostavno ekipom koja je zaduzena za server.KaZaNoVaa ::Pa neka dolaze svi dobri igraci i treba nike bitno ko kako igra nego koliko igraca je na serveru i ovo bio jedna vid zabave i zajebancije !
Tebe kad vidim za admina padne mi mrak na oci,isto vazi i za ostale ku*cevite administratore.Niko nece da igra jer NISTE KOREKTNI,VEC GLEDATE SAMO SVOJE DUPE !!!
zezanje- CSS ADMIN
- Broj poruka : 112
Datum upisa : 03.05.2010
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu