Ban za igraca zlikovac.By zezanje
4 posters
Strana 1 od 1
Ban za igraca zlikovac.By zezanje
Mozda cete se zapitati otkud covek dobio ban.Nisam ga ni gledao,niti je bio sumnjiv.
E pa ovako :
Nas drugar zlikovac je bio izuzetno pametan,pa je nasao za shodno da me vredja proziva za cit i ponizava.Cak mi je trazio da ga add da bi proverio da li imam stim.Uz to da naglasim da je baja imao free steam acc i non steam css.
Nema citove,banovan je zbog drskosti prema administratoru servera.
Hvala
zezanje
E pa ovako :
Nas drugar zlikovac je bio izuzetno pametan,pa je nasao za shodno da me vredja proziva za cit i ponizava.Cak mi je trazio da ga add da bi proverio da li imam stim.Uz to da naglasim da je baja imao free steam acc i non steam css.
Nema citove,banovan je zbog drskosti prema administratoru servera.
Hvala
zezanje
zezanje- CSS ADMIN
- Broj poruka : 112
Datum upisa : 03.05.2010
Re: Ban za igraca zlikovac.By zezanje
pernament ili ??
KaZaNoVaa- New Bie
- Broj poruka : 68
Datum upisa : 16.06.2010
Godina : 30
Permanent.
zezanje- CSS ADMIN
poz
sta tebe boli kurac koji sam ja steam imao a ti jesi citer i mozes da mi samo poduvas jaja, i ko te jebe ima jos servera niste vi jedini !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nosi se u PM !!!!!!!!!
zlikovac- New Bie
- Broj poruka : 1
Datum upisa : 29.06.2010
Sluaj paore iz .Ljudska svest je takva da ces doci ovamo da vidis odgovor.Nece mene mali debil da kontrolise da li imam steam ili ne.Drugo da imam nesto,mislis da me VAC ne bi uhvatio ???Mozda X Ray,ili bilo ko kome dam SS??Ti si za ovu igricu glup,i tako ce ostati.Idi igraj tetris malisa.zlikovac ::sta tebe boli kurac koji sam ja steam imao a ti jesi citer i mozes da mi samo poduvas jaja, i ko te jebe ima jos servera niste vi jedini !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nosi se u PM !!!!!!!!!
zezanje- CSS ADMIN
adsf
klinac ti je u gacama ne mogu vise da objasnjavam sa budalam..... ti si pro i gotovo samo me ostavi na miru .......
zl1kovac- Gost
Glupi paor.zl1kovac ::klinac ti je u gacama ne mogu vise da objasnjavam sa budalam..... ti si pro i gotovo samo me ostavi na miru .......
Nisam pro,samo sam bolji od tebe.Sto ti ocigledno smeta,ali jebiga.....dok god budes igrao po pubovima bicu bolji od tebe.
Ako smatras da sam citer.Izvol'te.Dokazi.
zezanje- CSS ADMIN
Alo zlikovac brate sta se kurcis...kao ono jaja ti se malo ocupavila...ne seri vise slusaj coveka sta ti kaze...nemoj igrat samo po public serverira...pa onda nesto reci
black bullet- New Bie
- Broj poruka : 65
pusti malog paora.On je pr0
zezanje- CSS ADMIN
cuj buleta sto kao brani zezanja i jos vise mu se uvlaci u buljuuuu !!
KaZaNoVaa- New Bie
Pogledaj svoje postove gde se uvlacis malom borisu u dupe.Zato i imas muda da prozivas za cw i da seres o nama iz UNITED-a po publicima.KaZaNoVaa ::cuj buleta sto kao brani zezanja i jos vise mu se uvlaci u buljuuuu !!
Nemam nameru da cekam vise.Sutra zadnji rok ,dogovori se sa tvojim liderom oko cw-a.
zezanje- CSS ADMIN
jao samo reci gde ???? sta kenjas ko se uvlaci luxyju mani me malim te
!
!
KaZaNoVaa- New Bie
asdf
ma svi ste mudonje preko jebenog interneta .... a ovi sto se uvlaci u bulji samo mu noge vire i bulje a zna nesto da prica ...... sve si vidi kakav je ko i tako da necu bezveze sa klincima da se raspravljam koji zavise od css-a ....
zl1kovac- Gost
Gledaj to ovako.Ja sam tu da odrzavam red na serveru,banovao sam te,to je moja licna odluka.Ne znam ko se prvi kurcio,i pretio preko neta u ovoj temi.Idi igraj tetris ,vidis da se ovde samo nerviras.zl1kovac ::ma svi ste mudonje preko jebenog interneta .... a ovi sto se uvlaci u bulji samo mu noge vire i bulje a zna nesto da prica ...... sve si vidi kakav je ko i tako da necu bezveze sa klincima da se raspravljam koji zavise od css-a ....
zezanje- CSS ADMIN
asdf
evo poslusao sam te igram tetris ..... moram da ti kazem da mocan, treba lo bi i ti da probas ...
zl1kovac- Gost
Ja cu ostati na pakmanu,zahvaljujem na pozivu.zl1kovac ::evo poslusao sam te igram tetris ..... moram da ti kazem da mocan, treba lo bi i ti da probas ...
zezanje- CSS ADMIN
...
Ste ludi vi iz jamajke da mozete cw sa Unitedom? Jeste malo optimisti nema sta... na publicu vas ja derem, a kamoli na cw mogu da zamislim kakvi ste. Tek sto nemas prava slobi da govoris da se uvlaci zezanju u bulju ! Mislim ionako je dosta svadje ali ne volim kad mi neko smara ortake !! A ti zl1kovac preterujes.... banovao te i cao... jbg igraj na drugom serveru, zar ti nije samo lakse da odes na neki dr server nego da se cimas ovde do foruma da bi se svadjao...na koji nivo si spao.... :/
Ulven.rs- Gost
Hteli su cw.Mi smo tu da im izadjemo u susret.Ulven.rs ::Ste ludi vi iz jamajke da mozete cw sa Unitedom? Jeste malo optimisti nema sta... na publicu vas ja derem, a kamoli na cw mogu da zamislim kakvi ste. Tek sto nemas prava slobi da govoris da se uvlaci zezanju u bulju ! Mislim ionako je dosta svadje ali ne volim kad mi neko smara ortake !! A ti zl1kovac preterujes.... banovao te i cao... jbg igraj na drugom serveru, zar ti nije samo lakse da odes na neki dr server nego da se cimas ovde do foruma da bi se svadjao...na koji nivo si spao.... :/
Sad ishod je nebitan,i hteli smo da probamo neke stvarcice za koje smo se dogovorili.Ali nece,nmg da silim ljude.........Nije vise UNITED,sad smo ADRENALINE......
zezanje- CSS ADMIN
...
Kakvo god da je ime vi razbijate tu nema reci .... sto mora da se kaze kaze se ! Ali neki ljudi volu da preteruju pozz iz Zarkova ovde duva sunce kako razbija
Ulven.rs- Gost
Similar topics
» Organizovanje vece najboljeg igraca
» zezanje
» ZA ZEZANJE OD KAZANOVE !!!!!!!!!
» Zezanje ovo je moj profil i nemoj ovaj da mi banujes
» zezanje
» ZA ZEZANJE OD KAZANOVE !!!!!!!!!
» Zezanje ovo je moj profil i nemoj ovaj da mi banujes
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu