Zalba na admina DoN KaZaNoVa
+3
KaZaNoVaa
LuXy.
zezanje
7 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Zalba na admina DoN KaZaNoVa
Pa pazi Kazanova sam si sebe ukopao.Ovakav spam moze samo da potvrdi da sam ja i ovog puta u pravu.
Brutal da je profesionalac ,imao bi stim i ne bi igrao po publicima.Znaci tih prica me batali.Najtsedoua ne branite,isto ima wh.
Drugo:
Ako ti mislis da nije vredjanje reci osobi koja je ocigledno iskusnija od tebe sledece >>ALO INDIJANAC,NEMA NISTA BRUTAL BOLJI JE OD TEBE,TI SI BOT RETARDIRANI I NE ZNAS DA IGRAS I SAMO BANUJES.MAJMUNE NEMOJ DA GA BANUJES<<
Ili sta slicno,ali sta god da je,ovo moje je blaza forma.
Drugih uvreda tipa konju ,glupi botu i preko voice prozivanje da sam idiot je potpuno suvisno.
Mogao si kulturno reci da dodjem u spec,i da mi kazes sta imas.Kad sam poceo da pricam,prekinuo si me,ne znam da li te je majka ucila da ne prekidas druge dok pricaju no nema veze.
Postovacu i tu taj demo.
Poz malisa,mislim da je greska sto ces opet dobiti admina,ali jebiga.Imas srece.Sledeci put cu skrinovati sve uvrede,da dokazem da si mali lazov,kome je CSS sve u zivotu,a taj admin i vise od zivota.
Brutal da je profesionalac ,imao bi stim i ne bi igrao po publicima.Znaci tih prica me batali.Najtsedoua ne branite,isto ima wh.
Drugo:
Ako ti mislis da nije vredjanje reci osobi koja je ocigledno iskusnija od tebe sledece >>ALO INDIJANAC,NEMA NISTA BRUTAL BOLJI JE OD TEBE,TI SI BOT RETARDIRANI I NE ZNAS DA IGRAS I SAMO BANUJES.MAJMUNE NEMOJ DA GA BANUJES<<
Drugih uvreda tipa konju ,glupi botu i preko voice prozivanje da sam idiot je potpuno suvisno.
Mogao si kulturno reci da dodjem u spec,i da mi kazes sta imas.Kad sam poceo da pricam,prekinuo si me,ne znam da li te je majka ucila da ne prekidas druge dok pricaju no nema veze.
Evo i na forumu,lepo je okacen video.Pogledaj ostale teme.JAMAICA !!! KAZANOVA ::I MENI ZANIMA ISTO DE TE TAJ VIDEO >???? POSTO SAMO KENJAS ZEZANJE I NISTA KOKRETNOOOO????snech ::i de je taj video???????
Postovacu i tu taj demo.
Poz malisa,mislim da je greska sto ces opet dobiti admina,ali jebiga.Imas srece.Sledeci put cu skrinovati sve uvrede,da dokazem da si mali lazov,kome je CSS sve u zivotu,a taj admin i vise od zivota.
zezanje- CSS ADMIN
- Broj poruka : 112
Datum upisa : 03.05.2010
Kazanova covece nemoj da se nerviras Dacu ti ja admina kod mene na serveru, luxy-ja sam nekoliko puta pitao za admina, nije hteo direktno da odgovori - Njegova stvar. Ja za kazanovu nemogu nista da kazem pruzio mi je full support. Pozdrav za admin tim vojvodine, od css high tima
Rale- Gost
LuXy. ::i ZASTO JE BRUTALU SKINUT O5 BAN?
Jer mini admin ima opciju da banuje na 2h maximum.Posalo sam ti PP,gde sam ti sve pojasnio oko tih opcija
zezanje- CSS ADMIN
SAMO JEDNO NE DAVI VISE !!!!!!!!!! TO JE IZMEDJU MENE I TEBE I NIKOG VISE !! LEPO DODJES TI LUXY ZIJER FIX TUROK DR.NO I GLEDAMOO BRUTALA IZ SPECA KAD OCES !!!!!! NEDIRAJ MI MAMU I BOLE TEBE STA ME ONA UCILA NA MENE SE ZALIS SAMO TI A OSTALI ME PODRZAVAJU !!!!!!! TAKO DA PALIJAJ!!!!!!!!zezanje ::Pa pazi Kazanova sam si sebe ukopao.Ovakav spam moze samo da potvrdi da sam ja i ovog puta u pravu.
Drugo:
Mogao si kulturno reci da dodjem u spec,i da mi kazes sta imas.Kad sam poceo da pricam,prekinuo si me,ne znam da li te je majka ucila da ne prekidas druge dok pricaju no nema veze.Evo i na forumu,lepo je okacen video.Pogledaj ostale teme.JAMAICA !!! KAZANOVA ::I MENI ZANIMA ISTO DE TE TAJ VIDEO >???? POSTO SAMO KENJAS ZEZANJE I NISTA KOKRETNOOOO????snech ::i de je taj video???????
Postovacu i tu taj demo.
KaZaNoVaa- New Bie
- Broj poruka : 68
Datum upisa : 16.06.2010
Godina : 30
ZELIM DA SE ZAHVALIM LUXIJU STO ME JE POHVALIO A DA KAZEM JOS JEDNOM DA JE KAZANOVA PRVI PUT ADMIN I DA TREBAM MALO DA GA POSAVETUJEM TREBATE MALO TOLERANCIJE DA IMATE PREMA NJEMU A ZEZANJE PRESTROG SI PREMA SVIMA I NE BI TREBAO TAKO DA RADIS SMIRI STRASTI NESI TI NAJBOLJI ADMIN NA SVETU I DA SVI MORAMO DA TE SLUSAMO!!!!!!!!!!!!
Mc_Z!#eR- New Bie
- Broj poruka : 10
Mc_Z!#eR ::ZELIM DA SE ZAHVALIM LUXIJU STO ME JE POHVALIO A DA KAZEM JOS JEDNOM DA JE KAZANOVA PRVI PUT ADMIN I DA TREBAM MALO DA GA POSAVETUJEM TREBATE MALO TOLERANCIJE DA IMATE PREMA NJEMU A ZEZANJE PRESTROG SI PREMA SVIMA I NE BI TREBAO TAKO DA RADIS SMIRI STRASTI NESI TI NAJBOLJI ADMIN NA SVETU I DA SVI MORAMO DA TE SLUSAMO!!!!!!!!!!!!
bravo ziheru !!! i brutal nije citer ~~~~
KaZaNoVaa- New Bie
- Broj poruka : 68
Godina : 30
Kazanova probaj da se primiris,popices bananu na 4umu.
Ako je neiskusan,ne treba da bude admin.Jos jednom napisi da brutal nije citer,ban ces dobiti na forumu.
Ako je neiskusan,ne treba da bude admin.Jos jednom napisi da brutal nije citer,ban ces dobiti na forumu.
zezanje- CSS ADMIN
Zalba na admina DoN KaZaNoVa
A sto onda brutal nekupi steam i svima nam dokaze da nije citer???
F[1]X- CSS ADMIN
- Broj poruka : 20
Datum upisa : 07.05.2010
Godina : 28
Rasprava je zavrsena.Mali nije korektan,psuje i vredja me.Smatram da je ovim prikazanim na 4umu zasluzio skidanje sa pozicije administratora na serveru,i ban na 4umu(uzgred zbog odredjenih postova vec ga je i dobio).
Ovakva osoba ne zasluzuje da bude neko ko ce prosudjivati dal neko ima cit ili nema,posto brani svog druga citera,i pored toliko ociglednog wallhack-a.
Pozzz
Ovakva osoba ne zasluzuje da bude neko ko ce prosudjivati dal neko ima cit ili nema,posto brani svog druga citera,i pored toliko ociglednog wallhack-a.
Pozzz
zezanje- CSS ADMIN
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu