Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

O serveru da kazem nesto

2 posters

Ići dole

O serveru da kazem nesto Empty O serveru da kazem nesto

Počalji  Bombman Pet Jul 02 2010, 10:27

e ljudi pozz. sorry sto nisam napravio profil ovde ali ne volim forume toliko. zasto su svi serveri steam? msm ja sam bio kada je doso 1 citer i unistio sve. necu da imenujem... dobar je on ovako. samo msm da mi je reko (samo govorim njegove reci) admini su me iznervirali i to. ali je onda terao druge da cituju (mozda se on i salio ali mozda i nije.) a drugi su shvatili ozbiljno i imali su tamo aimbot i nesto.. ja kao uvek nisam citovao i svi su mi se smejali sto ne smem. ali bolje je da ne citujem. zato ako server moze opet da bude non steam (jeste da postoji patch ali nece oni da znaju odakle da skinu i sve to. ja znam) i ako server bude non steam opet (plzz) mozda bi admini trebali ovde da se dogovore za "smene" na serveru jer uvek postoji neki citer. toliko od mene pozz i btw. sorry za gramatiku (msm ako gresim negde u pisanju) xDDD raspust je koga briga za skolu

Bombman
Gost

Nazad na vrh Ići dole

O serveru da kazem nesto Empty Re: O serveru da kazem nesto

Počalji  zezanje Pet Jul 02 2010, 11:42

Bombman ::e ljudi pozz. sorry sto nisam napravio profil ovde ali ne volim forume toliko. zasto su svi serveri steam? msm ja sam bio kada je doso 1 citer i unistio sve. necu da imenujem... dobar je on ovako. samo msm da mi je reko (samo govorim njegove reci) admini su me iznervirali i to. ali je onda terao druge da cituju (mozda se on i salio ali mozda i nije.) a drugi su shvatili ozbiljno i imali su tamo aimbot i nesto.. ja kao uvek nisam citovao i svi su mi se smejali sto ne smem. ali bolje je da ne citujem. zato ako server moze opet da bude non steam (jeste da postoji patch ali nece oni da znaju odakle da skinu i sve to. ja znam) i ako server bude non steam opet (plzz) mozda bi admini trebali ovde da se dogovore za "smene" na serveru jer uvek postoji neki citer. toliko od mene pozz i btw. sorry za gramatiku (msm ako gresim negde u pisanju) xDDD raspust je koga briga za skolu
Server je NON-STEAM.Citaj malo po forumu pre nego napises nesto.
Imenuj koga bi da maknes od admina i obrazlozenje.Videce se sta moze da se uradi.Naravno da ti necemo slepo verovati,ali cemo situaciju istraziti.Pozzz
zezanje
zezanje
CSS ADMIN
CSS ADMIN

Broj poruka : 112
Datum upisa : 03.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bombman Pet Jul 02 2010, 12:57

ne brt nisi razumeo. to nije admin. to je bio neki igrac tamo ne bi da imenujem. samo je igrao 1-put

Bombman
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  zezanje Pet Jul 02 2010, 13:51

Bombman ::ne brt nisi razumeo. to nije admin. to je bio neki igrac tamo ne bi da imenujem. samo je igrao 1-put
Pricas o smeni na serveru koliko sam ja pismen.Reci sta ti sene svidja.
zezanje
zezanje
CSS ADMIN
CSS ADMIN

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bombman Pet Jul 02 2010, 15:00

ne ne ne... ti ne razumes. mislio sam smene (kao dnevna i nocna smena) a ne da se admin smeni (da vise ne bude admin) znaci mislio sam da posto je tad bilo citera i posto je server non steam da admini budu na serveru u odredjeno vreme (na smene) kako ne bi bilo citera. btw. kako je server nonsteam kad sam sad pokusao uci i pise invalid steam key size. msm da je potreban onaj patch. eo sad ga skidam odavde i vidimo se na nisanu zezanje.

Bombman
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  zezanje Pet Jul 02 2010, 20:59

Bombman ::ne ne ne... ti ne razumes. mislio sam smene (kao dnevna i nocna smena) a ne da se admin smeni (da vise ne bude admin) znaci mislio sam da posto je tad bilo citera i posto je server non steam da admini budu na serveru u odredjeno vreme (na smene) kako ne bi bilo citera. btw. kako je server nonsteam kad sam sad pokusao uci i pise invalid steam key size. msm da je potreban onaj patch. eo sad ga skidam odavde i vidimo se na nisanu zezanje.
Pazi ovako.Ne primamo mi platu za nas posao,sve je na principu dobre volje.Nemozes zahtevati da u sred leta neko zeva na css-u posebno ako je server prazan...
zezanje
zezanje
CSS ADMIN
CSS ADMIN

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  KaZaNoVaa Pet Jul 02 2010, 23:02

aahahhahhahhahhahhahahah ko si kralj Very Happy smene L:D
KaZaNoVaa
KaZaNoVaa
New Bie
New Bie

Broj poruka : 68
Datum upisa : 16.06.2010
Godina : 30

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bombman Sub Jul 03 2010, 00:21

ok radi super je... samo kako da promenim ime. zovem se SteamPlayer plzzz help

Bombman
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  zezanje Sub Jul 03 2010, 09:33

Bombman ::ok radi super je... samo kako da promenim ime. zovem se SteamPlayer plzzz help
Kupi original CSS pa u steam community.Drugacije ne znam.Ime na stimu je ime u igrici bar kod ans steam igraca.
zezanje
zezanje
CSS ADMIN
CSS ADMIN

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bombman Sub Jul 03 2010, 10:38

naso sam kako da promenim ime i sto je vojvodina nema na gametracker

Bombman
Gost