Zalba na admine
4 posters
Strana 1 od 1
Zalba na admine
Ljudi moji pa zasto vi koji imate admine ne zovete igrace na vosu...nego samo lamudate...jbt uvek ja zovem dodje njih 6 i kada vide da je prazan server odma odu...da svaki admin zove po jednog igraca napunio bi se server...hvala bogu ima vise admina nego sto smo se dogovorili...i zovite igrace...zalim se na svakoga admina...pa cak i na sebe samog sto jedini ja budala molim sve da dodju...cak sam doveo i neke iz uniteda sto je retkost...npr koyadina i zovem brothera zezanja...paykok bi dosao samo da je puniji server...i trazim da se skine odredjenim pojedinicima admini jer ih nikad nema na serveru a hteli bi da se kurce preko ma_say!!! pozzz od mene
black bullet- New Bie
- Broj poruka : 65
Datum upisa : 16.06.2010
Godina : 30
Re: Zalba na admine
A posle se nemojte zaliti kako je server propao i kako je prazan!!!
black bullet- New Bie
i sad mi je najgore krivo to sto su se svi zalili sto imam admina a bas ti koji su imali pre admine na staroj vosi oni sad nisu uopste na njoj i ne trude se da ga reklamiraju....ja ne vidim razloga sto bi npr imperator ili fix imali admine kad ih vidim samo jednom od pocetka kako je napravljen server... ae fix mora imati admina jer je iz srbobrana...ali o5 brate to nije fer...prvo nije ni redovan na 4umu ni na serveru... i sad se zapitam zasto mene proziva da ja ne trebam imati admina...pa budi realan fix brate, po cemu ga ti zasluzujes...sacu bas sacekati da vidim kad ces biti na 4umu da odg na ovo...verovatno cu cekati 3-4 dana
black bullet- New Bie
ja da idem na server a ti da kikujes neko sto si tu sumljivi a steam server ma jebi se !!!!
KaZaNoVaa- New Bie
- Broj poruka : 68
slusaj majmune jedan...prvo svi su govorili da je sumnjiv pa sam mu dao kick a ja ga ban nisam...to je neko drugi uradio...a ti mozes da mi ga blowjob...boli me qrac brate sta ti mislis ja svoj posao radim...ja nisam nikoga banovao neko samo kick...i to je to!!!
black bullet- New Bie
i brate nema veze sto je steam server...kako ne kontas da sam vec dobio ponudu za cit al sam je odbio...to je nesto sto me ne zanima...znaci vec je izmisljen i tu nema price a sto se mene tice mozes ici u prigrevicu i tamo strikati promaju...i jos jedno... ti si se meni sada usprotivio jer sam reko sta mislim o brutalu...zato kontriras...i time pokazujes kolki si balavac...moj savet je da razmisljas zrelije a ne ko balavac da trcis na prvu loptu
black bullet- New Bie
nema to veze nego me nervira sto se kurcis stim adminom kao da imas nilskog konja brate prvo kazes svi provimo i viidimo sta ga kikujes koji kurac jebote i ti ga kik on se vratio i sta si dobio razmisli malo !!! nema veze sa brutalom upste decko sada ima steam i kraj a taj lik nema nista po meni samo dobro igra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KaZaNoVaa- New Bie
e tu te cekam...prvo mene si isto slay jer sam kad si reko ajmo svi dugo na staroj vosi ja uradio suprotno...nemoj mi srat a svima si tada pretio...e to je kurcenje...kad nameces svoju volju drugima...nemoj mi srat...i ko boga te molim nemoj trazit djavla...i nemoj vise kometarisat trazicu da dobijes ban na 4umu...zavrsili smo...meni ces nesto pricat da se kurcim...gledaj sebe...kad sam ja tako nesto uradio sto si ti...ae odg na to...kad sma ja nekom reko ae vamo inace slay ali ti si rekao cak i ban ali si slay...nemoj mi se tu nesto pravdat i izvlaciti neku pravdu...mi smo ovde zavrsili...gotovo je...i nemoj mi nesto pricat u vezi brutala...ja cu poslusat od moga brothera zezanja savet...godbye
black bullet- New Bie
i tazim dozvolu da izbacim kazanovu iz vojvodine public (pod grupe) jer se pomenuti gospodin doslovno kurci...malo mu se jaja ocupavila i odma ajmo dreka i te zajebancije...e derane to ovde ne prolazi...ti se drzis onog...gazi ili budi gažen
black bullet- New Bie
Dosta momci.
Vidim ja neko se ovde meni buni sto ne igram na vojvodini.Necu.Zadovoljni ?Imam admina,jer me ne mrzi da gledam igrace ,i da snimam demoe.
Drugo : Ne dolazim na server,jer igram dm i mixeve sa strancima.Ne znam sta se vama svidja,ali ja biram ovu opciju pre puba.
Kazanova.Dok nisi znao da imam admina,i dok nije stiglo govno od 800mb bagova ,nisi znao ko se krije pod glupim nickovima,i trudio si se da me vredjas,a i da mi pretis banom i slejom.I da,volis da se kurcis preko admin say-a.
Slobodane.Server je prazan jer je steam,dok je bio non steam nisi mogao uci.VALVe je ponudio css za 5 eura,mislim da su svi mogli kupiti stim da su zeleli.Update je uradjen upravo da bi se kupovao original css.Moras da shvatis da kod nije zaziveo potpuno,ali sta je tu.Kad god ja udjem na pub,tu je bar je 10-ak igraca.
Vidim ja neko se ovde meni buni sto ne igram na vojvodini.Necu.Zadovoljni ?Imam admina,jer me ne mrzi da gledam igrace ,i da snimam demoe.
Drugo : Ne dolazim na server,jer igram dm i mixeve sa strancima.Ne znam sta se vama svidja,ali ja biram ovu opciju pre puba.
Kazanova.Dok nisi znao da imam admina,i dok nije stiglo govno od 800mb bagova ,nisi znao ko se krije pod glupim nickovima,i trudio si se da me vredjas,a i da mi pretis banom i slejom.I da,volis da se kurcis preko admin say-a.
Slobodane.Server je prazan jer je steam,dok je bio non steam nisi mogao uci.VALVe je ponudio css za 5 eura,mislim da su svi mogli kupiti stim da su zeleli.Update je uradjen upravo da bi se kupovao original css.Moras da shvatis da kod nije zaziveo potpuno,ali sta je tu.Kad god ja udjem na pub,tu je bar je 10-ak igraca.
zezanje- CSS ADMIN
- Broj poruka : 112
Datum upisa : 03.05.2010
brother zezanje tebi nista nisam rekao...
black bullet- New Bie
zezanje doveo sam ljude koji su rekli da se nekurcim !!! inace slay sam teo da ti dam zbog kampovanja na spawnu jer smo se tako dogovorili !!!!
KaZaNoVaa- New Bie
talikko si jadan da nemas svoje ja !!! inace to je zajebancija sve bila brate jer sam mislio da smo drugari ali vidim da nije tako nego da je uvlacenje u supak !!! brate ja imam svoje ja i neme niko nece ucenjivati i govoriti kako cu i stacu i ja da ocu da dovedem igrace i da imam vremene doveo bi neigram css vec nedelju dana brate radim nemam vremena !!!
KaZaNoVaa- New Bie
Doveo sam ljude.Batali me toga.Svedoci hahahhahahahahhaha.Ne seri malisa.Znam sta si radio ,nemoj da pokusavas da mi mazes oci.Drugo slejuj sebe nekad na T spawnu gde smrdis u steku sa awp,kao i Turok kad poginete trazite nekog ko stoji mozda 2s na jednom mestu i odmah slej da bi sto pre igrali.A kad se stekate,pa sta,admin sam moze mi se......vrlo interesantno......
zezanje- CSS ADMIN
ali ja se uopste nisam steko nego msa namerno kreno na B i onda se vratio dosao do kratkog i dobio slay pa gde to ima...a on ce meni govorit kako sma se steko...brate priznaj i sad ovim si o5 dokazao da imas svoje JA...xaxa
black bullet- New Bie
Pusti ga.Mali no lifer.Od 48h kanter je igrao 43h.Stavio profil na private,da se ne vide sati,pa sere da ne igra kanter nedelju dana.
zezanje- CSS ADMIN
black bullet idi u svastaru pa vidi zasto ne igram na serveru...
molim te idi i vidi.....!!!
molim te idi i vidi.....!!!
F[1]X- CSS ADMIN
- Broj poruka : 20
Datum upisa : 07.05.2010
Godina : 28
i da ja placam admina,za razliku od tebe slobodane,pitaj borisa.... prvo nesto proveri pa napisi....
Poslednji izmenio F[1]X dana Ned Jun 27 2010, 13:47, izmenjeno ukupno 1 puta
F[1]X- CSS ADMIN
ma znam brate video sma...a i zezanje mi je reko...
black bullet- New Bie
pa onda kako da igram.....?
F[1]X- CSS ADMIN
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: