Bzvz tema tj u vezi admina kazanove
3 posters
Strana 1 od 1
Bzvz tema tj u vezi admina kazanove
Ovako ljudi..ocigledno je da su moj brother zezanje i kazanova u velikoj svadji zbog brutala i night shadowa...jednu stvar smo resili da mirko odnosno pomenuti night shadow nema cit i tek sada se zna da ga nema jer ima steam (a ja sam znao i pre, jer sam kod njega stalno, ali nema veze)...e sad bitnija tema koja nznm zasto raspravljam o njoj jeste brutal...ja sam siguran da ima cit...e sad kazanova kaze suprotno...kazanova je branio i night shadowa..znaci da bi i ja trebao braniti kazanovu odnsono brutala...a to je nesto sto nmg..mogu kazanovu ali zezanje je zezanje( fin pametan covek )... ovo sam stavio onako bzvz cisto radi dosade i zbog toga da vide svi sta msm o brutalu...jos jednom kazem zbog kaznove da ne shvati ovo licno ali msm da je brutal CITER!!! sry kazanova..ako moze na ovu temu da se sto manje komentarise tim bolje..pozz od mene..
black bullet- New Bie
- Broj poruka : 65
Datum upisa : 16.06.2010
Godina : 30
Re: Bzvz tema tj u vezi admina kazanove
brate kako si ti sa night dobar tako sam i ja sa brutalom isto tako smo drugari !! a svadja izmedju nas mora da stane jer smo daleko stigli !!! za one uvrede zezanje nemam reci stvarno !!!! najveca za srbija sto si ti reko !!!!
KaZaNoVaa- New Bie
- Broj poruka : 68
alu buratl je cheater to tako stoji i za njega na serveru nema mesta!!! shadow ima steam... mislim da smo dosli do zakljucka...
LuXy. ::alu buratl je cheater to tako stoji i za njega na serveru nema mesta!!! shadow ima steam... mislim da smo dosli do zakljucka...
msm slazem se luxy-jem al mi je zao kazanove jer je ispalo da ja !down brutala a kazanova !up nighta...
black bullet- New Bie
- Broj poruka : 65
Ja stojim iza brutala ima steam !!! ohoho nisam znao bullet da ti je zezanje brat !! xD
KaZaNoVaa- New Bie
- Broj poruka : 68
Similar topics
» U vezi Kazanove
» ZA ZEZANJE OD KAZANOVE !!!!!!!!!
» Obavestenje u vezi servera.
» za admina :)
» dR.n0 za admina
» ZA ZEZANJE OD KAZANOVE !!!!!!!!!
» Obavestenje u vezi servera.