Opet ban
+3
Dr.nO
LuXy.
.::NWA::.De4thG3rony
7 posters
Strana 1 od 1
Opet ban
Posle razgovora sa Kazanovom iz JAMAICA teama raschistili smo neke stvari. Zeleo bih da napomenem da je on jedan od najtolerantnijih admina na serveru. Jedino shto se ne slazem sa adminom Dr.No. Ako kazesh da si video da imam WH i da josh imash svedoka, onda si sine prso. Ja nikada nisam chitovao niti planiram. CSS igram vec 6 godine i onda mi dodje neki klinja koji je tek izashao iz pelena i kaze mi da imam chit i josh mene ubedjuje da je on u pravu...daj molim te! Ovom prilikom se izvinjavam JAMAICA teamu jer sam ih izvredjao bespotrebno. Razumem da sam neke likove ovde iznervirao, pa zamislite da vas banuju 2 puta na istom serveru a da nemate chit. Josh vas ubedjuju da imate WH. Kako bi odreagovali?
Poslednji izmenio .::NWA::.De4thG3rony dana Pon Jun 21 2010, 09:22, izmenjeno ukupno 1 puta
.::NWA::.De4thG3rony- New Bie
- Broj poruka : 2
Datum upisa : 19.06.2010
Re: Opet ban
Jako gresis veoma jamajka imaju samo 2 -3 igracha admina !!!
i prvo procitaj pravila foruma pa pisi post sledeci put ide ban sa foruma!!!
i prvo procitaj pravila foruma pa pisi post sledeci put ide ban sa foruma!!!
Ja sam ga ban
Ja sam ga banova i znam da je imao wh imam i svjedoka da je imao wh zvao me je na server 100% wh aki mislis da sam pogresio skini mi admina na tebi je da odlucis
Dr.nO- New Bie
- Broj poruka : 13
Datum upisa : 13.06.2010
Niko od jamaica te nije banovao tako da ne kenjaj inace provalili smo ja i ziher da nemas cit pa si odban !!!!
KaZaNoVa94- New Bie
- Broj poruka : 4
Datum upisa : 21.06.2010
Dr.nO ::Ja sam ga banova i znam da je imao wh imam i svjedoka da je imao wh zvao me je na server 100% wh aki mislis da sam pogresio skini mi admina na tebi je da odlucis
Tachno i znam gde si "VIDEO" moj wh. Jer ja imam chudan obichaj na dust2 na middle kod ct spawna. Kad imam scout ja samo prodjem i nanishanim gde sam ga video u prolazu. Ako ga ubijem sooper ako ne jbg. I kad dobijem unban i dalje cu to da radim tako da nemoj da mislish da je to wh. Nemoj da se uzbudjujesh oko toga. Ako hocesh udjite i ti i svi admini u spec pa gledajte to i kazite da li je wh.
.::NWA::.De4thG3rony- New Bie
- Broj poruka : 2
Datum upisa : 19.06.2010
on ima ocigledan wh kazanova sto si ga un ban? kad sa nikim se nisi cuo od admina sem zihera prvo se pita taj sto ga je banovo da cuje te razlog odkud ti i ziher znate da on nema kad ga niste ni gledali........
kako mozete da ga gledate kad je banovan"?
kako mozete da ga gledate kad je banovan"?
Nemojte unban osobe za koje se misi da imaju wh.Admin koji je banovao nek se oglasi.
Prosto i jednostavno.
Prosto i jednostavno.
zezanje- CSS ADMIN
- Broj poruka : 112
Datum upisa : 03.05.2010
MA JA
ja sam ga banovao imao je wh to treba banat opet
Dr.nO- New Bie
- Broj poruka : 13
Datum upisa : 13.06.2010
E ovako mene je Dr.no pitao da banije nekog lika iz elite ja nisam znao da je reci o ovom decku znam ga punu jako dugo igra na serveru i dobar je lik ucek pristojan nikog nevredja a i cw samo igrali sa njima !
KaZaNoVaa- New Bie
- Broj poruka : 68
Datum upisa : 16.06.2010
Godina : 30
Ja mislim da je najbolje da Dr.no dovede svedoke ! A nwa da posalje skrenshot da vidimo ako ima neki slucajno !!!
KaZaNoVaa- New Bie
Svedoke ???lol
Snimite demoe i upload.Nije to nista tesko.Svi od reda.Bez dokaza nemozes banovati coveka
Snimite demoe i upload.Nije to nista tesko.Svi od reda.Bez dokaza nemozes banovati coveka
zezanje- CSS ADMIN
cekamo svedoke!!!!!
KaZaNoVaa- New Bie
svedoci lool.
Kazem batalite to,pocnite da snimate demoe.Nismo u sudnici i ne sudimo coveku za ubistvo da ti treba svedok.Samo ga snimi
Kazem batalite to,pocnite da snimate demoe.Nismo u sudnici i ne sudimo coveku za ubistvo da ti treba svedok.Samo ga snimi
zezanje- CSS ADMIN
znate sta mozete se raspravljati koliko ocete,prvi koj treba da ugasi wh i da ga vise nikad ne pali je luxy,a ovo kazem jer je sinoc (ali samo za sinoc pricam) igrao sa ociglednim wh,a svi igraci na serveru mu se uvlace u dupe (sem pojedinih),prvo bezobrazno je sa njegove strane da tako igra posto je server njegov a i ako vec tako igras zasto onda banas druge igrace,ZASTO JE MENI RANK RESETOVAN,zato sto mora njegovi dupelisci da budu prvi i da dobijaju mini admine,meni licno ne trebe admin niti igram zbog toga igram iz zabave,ali vi ljudi stvarno preterujete u nekim situacijama sami citujete a prozivate druge da su citeri,prvo sebe pogledajte pa onda recite nekome nesto,pozz
snech- New Bie
- Broj poruka : 12
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu