TUROK
4 posters
Strana 1 od 1
TUROK
Ae ljudi prestanite da kenjate za mene vise po serveru ja sam ovo ja sam ono.... Ima da vas Slayam Dok god da se stekate na spawnu! ! ! Ili uvedite campermetar ili cu ja slayovati 3,4x pa ban! A za banovanje za cit banujem uvek za razlogom! nikad ne snimam jer niasm budala da punim komp vasim demoima... Ali svakog igraca pogledam bar 5,6 rundi pre nego sto ga banujem... hvala...
turokmon- Gost
MarkedOne
Alo Turok bre sto si me sad banovao da cujem?!!!Si gledao 6 rundi?!odmah cim ssam te ubio odmah si me banovao da cujem razlog!!!
MarkedOn- Gost
Re: TUROK
Tuki ovako.Prvi se stekas na spawnu kao T.Pa slay sebe sledeci put,umesto nekog CT kome je posao da te ceka.
I da.Zasluzio si ponasanjem da ti se skine admin.Snimaj.Mnogo stosta se ne vidi kad gledas,i mnogo toga promakne
Nemoras upload,samo snimi.
I da.Zasluzio si ponasanjem da ti se skine admin.Snimaj.Mnogo stosta se ne vidi kad gledas,i mnogo toga promakne
zezanje- CSS ADMIN
- Broj poruka : 112
Datum upisa : 03.05.2010
+1 za skidanje admina pre sto sam kill nekog njegovog frenda slucajno on reko ovo cu smatrati kao namernim killom i bancuga na 2 dana ma lol! skidaj admina
LeonidAs- New Bie
- Broj poruka : 7
Datum upisa : 20.06.2010
Godina : 31
zezanje daj mi tvoj steam da te add
black bullet- New Bie
- Broj poruka : 65
Datum upisa : 16.06.2010
Godina : 30
http://steamcommunity.com/id/qzaxhkjhldfhjdhgjkfgb bullet ::zezanje daj mi tvoj steam da te add
zezanje- CSS ADMIN
- Broj poruka : 112
Datum upisa : 03.05.2010
zezanje ::Tuki ovako.Prvi se stekas na spawnu kao T.Pa slay sebe sledeci put,umesto nekog CT kome je posao da te ceka.
Turok brate imam respect prema tebi al problem je u tome sto ti nemas prema drugima....sve banujes koji su bolji od tebe...mada mene nikad nisi banovo..al vidim ja da druge banujes...msm bez ljutnje al budimo realni..pozz od mene
black bullet- New Bie
- Broj poruka : 65
Datum upisa : 16.06.2010
Godina : 30
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu