JAMAICA TEAM
+2
zezanje
KaZaNoVaa
6 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
JAMAICA TEAM
Team lider
Mc_Z!#eR
Ostali igraci
DoN KaZaNoVa
IMPERATOR
lonche
Shibi
MaXXX
THE DOCTOR
Za sve informacije obrati se Mc_Z!#eR
Skype-Mc_Z!#eR
Steam-JAMAICA!!! Mc_Z!#eR
Mc_Z!#eR
Ostali igraci
DoN KaZaNoVa
IMPERATOR
lonche
Shibi
MaXXX
THE DOCTOR
Za sve informacije obrati se Mc_Z!#eR
Skype-Mc_Z!#eR
Steam-JAMAICA!!! Mc_Z!#eR
KaZaNoVaa- New Bie
- Broj poruka : 68
Datum upisa : 16.06.2010
Godina : 30
Re: JAMAICA TEAM
DAzezanje ::Imate steam ???
VUAU
KaZaNoVaa- New Bie
****CENZURA****
Poslednji izmenio zezanje dana Čet Jun 17 2010, 14:43, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Edit by zezanje.Procitaj pravila foruma pa mozes dalje da pises.Ovako nece ici.)
Mc_Z!#eR- New Bie
- Broj poruka : 10
Smete cw ?
https://vojvodina-css.forumsr.net/pedsavite-nam-vas-clan-f13/united-css-team-t40.htm
Za informacije kako nas kontaktirati
https://vojvodina-css.forumsr.net/pedsavite-nam-vas-clan-f13/united-css-team-t40.htm
Za informacije kako nas kontaktirati
zezanje- CSS ADMIN
- Broj poruka : 112
Datum upisa : 03.05.2010
naravno sve se god za ziherom !!!!!!
KaZaNoVaa- New Bie
Naravno da ne.Neko je tvoj post obrisao,cenim mozda da si i sam ti,kad si ukapirao da si se prevario i odmah predlozio cw u nasoj temi.
Popricao sam sa tvojim liderom,vi nemate 5 steam igraca,stoga decko oladi,i ne pricaj po serveru da bi nas razvalili,ne svidja mi se to
Popricao sam sa tvojim liderom,vi nemate 5 steam igraca,stoga decko oladi,i ne pricaj po serveru da bi nas razvalili,ne svidja mi se to
zezanje- CSS ADMIN
Nije lepo to sto se pravis lud a sam si obrisao !! a za cw vi da smete nebi kenjali za steam sto nema jedan igrac samo !!
KaZaNoVa94- New Bie
- Broj poruka : 4
Datum upisa : 21.06.2010
Pazi ovako :KaZaNoVa94 ::Nije lepo to sto se pravis lud a sam si obrisao !! a za cw vi da smete nebi kenjali za steam sto nema jedan igrac samo !!
NAS CW SERVER JE STEAM SERVER.Znaci da NON STEAM IGRACI NEMOGU DA ULAZE NA SERVER.Mislim da je to toliko ocigledno.Ako i dalje ne kapiras CW mogu da igraju samo oni sa steamom jer samo oni mogu uc na server.
Nisam ja obrisao,bas sam hteo da slikam druygarima iz klana,da se nasmeju,na ovo kisno vreme.
Imate 5 steam igraca ?
Budi siguran,javicu se tvoj CL,da organizujemo danas ili sutra taj CW.
Ja naravno smatram da ste vi vrlo kompetetni da igrate sa nama,mislim da ce biti tesno hahahaha.
Pozzzz
zezanje- CSS ADMIN
zezanje pazi ovo igramo mi (EXTAZY) sa njima (JAMAICA) cw i vodimo 9-1 i neko od nasih kaze da imam teamspeak i oni kazu nasa pobeda nesme na cw teamspeak looool botina OOOMGGG....
F[1]X- CSS ADMIN
- Broj poruka : 20
Datum upisa : 07.05.2010
Godina : 28
Pazi ovako Veso.Recicu samo lool .F[1]X ::zezanje pazi ovo igramo mi (EXTAZY) sa njima (JAMAICA) cw i vodimo 9-1 i neko od nasih kaze da imam teamspeak i oni kazu nasa pobeda nesme na cw teamspeak looool botina OOOMGGG....
Svako pametan shvatice moj komentar
zezanje- CSS ADMIN
ljudi moji ocete prestati vise sa ti sra..ma...muka mi vs je vise...brate sve zgadite...jebli vas klanovi, nesto mi serete tu, a imam pitanje za sve vas dali ste ikada igrali cw da nije bilo prozivanja...ha geyevi jedni...jel vidis ovo zezanje...kad mi klinja nesto kaze tako...nznm ubio bi ga
black bullet- New Bie
- Broj poruka : 65
Igrao sam cw bez prozivanja,normalno sa normalnim igracima.I da ti iskreno kazem nije lose igrati,ali previse monotono.I tu se desi nesto pa caskamo preko chata.black bullet ::ljudi moji ocete prestati vise sa ti sra..ma...muka mi vs je vise...brate sve zgadite...jebli vas klanovi, nesto mi serete tu, a imam pitanje za sve vas dali ste ikada igrali cw da nije bilo prozivanja...ha geyevi jedni...jel vidis ovo zezanje...kad mi klinja nesto kaze tako...nznm ubio bi ga
Dobar je Veselin,a ovi sto ne daju TS......lool.Jamajka ocete sa nama cw ,a necete TeamSpeak.Pa uz server se dobija teamspeak server dragi moji profici.Tako da je sasvim normalno ograti preko ts-a.Mi cemo igrati preko tog programa hteli to ne hteli.Ne samo to.Dobicemo vas.Razguzicemo vas,samo zato sto pricate po publicima neke neistine i gluposti.Nije u redu,mi smo krajnje korektni prema vama.
zezanje- CSS ADMIN
cuj ne sme ts na cw pa ja sam plako kad sam ovo cuo...
F[1]X- CSS ADMIN
omg gledam svoje postove.Poceo sam da licim na klempave non steam klince koji se prozivaju ko je bolji....hahah omg lool.
Zaboravite da sam ista napisao posle ovog komenta SAMO LOOL.
Pozzz
Zaboravite da sam ista napisao posle ovog komenta SAMO LOOL.
Pozzz
zezanje- CSS ADMIN
Jamajcani.Nas cw server je update-ovan,stoga ocekujemo da nam se javite na steam-u u vezi cw.Onaj Zir,valjda je on klan lider,ima me na stimu,pa decko....javi se
zezanje- CSS ADMIN
fix sto niste rekli da i mi ukljucimoo nego ko picke cutite to je bio cw rekreaciia cista nemoj da kenjas !!!!!!!
KaZaNoVaa- New Bie
Ispicaj drugarima koje ste pukli i niste poslati plinkse onaj prvi put !!!
KaZaNoVaa- New Bie
sto seres da je bio cw rekreacije kad ste se pogadjali u kolko plinksova cete da igrate 100.000 ili 50.000 zato nemoj da seres.
za onaj prvi klan war ja tu neznam nista posto sam igro samo prvu mapu (dd2) ko je popedio ne znam,i ne znam ko je kome tuzan plinksove dogovoris e sa onim mojima!
a za ts uopste ne mora da se obavestava to se podrazumeva da sme da se koristi,vas problem sto niste imali...
za onaj prvi klan war ja tu neznam nista posto sam igro samo prvu mapu (dd2) ko je popedio ne znam,i ne znam ko je kome tuzan plinksove dogovoris e sa onim mojima!
a za ts uopste ne mora da se obavestava to se podrazumeva da sme da se koristi,vas problem sto niste imali...
F[1]X- CSS ADMIN
da si ti reko koristimo ts ja bi reko ok sacemo i mi da upalimo!!!!!!
KaZaNoVaa- New Bie
KaZaNoVaa ::da si ti reko koristimo ts ja bi reko ok sacemo i mi da upalimo!!!!!!
ja ne kontam sto se ne sme koristiti ts3...brate to nije cit ili script....covece koji ti je
black bullet- New Bie
- Broj poruka : 65
Nema potrebu on da prica tebi da li je na ts ili nije.Njegova stvar.Dosta vremena dok zevam po pubovima ili dm-ovima ja sam na ts,zajebavamo se mrgud i ja,ili dacha ili ko vec nebitno je.I upravo zbog toga nisu ispali picke oni nego vi jer kukate non stop.Apsolutno je nebitno za vas kao protivnike da li oni imaju ts.Igrate svoju igru,ako ste losiji,jebiga....naucite da igrate.Nije cw isto sto i public server,pa da vas spasavaju pub heroes.Mnogi pub heroes na cw nemozes prepoznati.
zezanje- CSS ADMIN
brate nismo mi losiji nego cim ubijem nekog drugi me saceka i tacno zna de sam jebote retardirano je jakooooo meni bar !!~ a to sto mi odvalio njegov klan bivsi i oni zovi igrace iz firma da igra trecu mapu to nije moj problem i tih 50000 sitnih plinksa sto nam nisu poslali !!!!
KaZaNoVaa- New Bie
Iz firma ?lol/Firmasi ,mbar dobar deo uhvacen je sa wh.Nije firm sto je bio.KaZaNoVaa ::brate nismo mi losiji nego cim ubijem nekog drugi me saceka i tacno zna de sam jebote retardirano je jakooooo meni bar !!~ a to sto mi odvalio njegov klan bivsi i oni zovi igrace iz firma da igra trecu mapu to nije moj problem i tih 50000 sitnih plinksa sto nam nisu poslali !!!!
Retardirano ili ne,to je komunijacija izmedju tima,misli dok igrsa i necete sacekati,jer nemoze on da te spectatuje kao na pubu,vec samo moze da gleda svoj tim.
zezanje- CSS ADMIN
kazanovo sa oces da kazes onim"tacno zna gde sam" da mozda imamo cit jel?
ja neznam nista za onaj prvi cw, jel nisam igro ni drugu ni trecu mapu
a za ovaj cw msm da vi nama treba da posaljete 50.000 zar ne? posto ste pobegli......?????
i EXTAZY mi nije bivsi klan ne znam odakle ti to>?
ja neznam nista za onaj prvi cw, jel nisam igro ni drugu ni trecu mapu
a za ovaj cw msm da vi nama treba da posaljete 50.000 zar ne? posto ste pobegli......?????
i EXTAZY mi nije bivsi klan ne znam odakle ti to>?
F[1]X- CSS ADMIN
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu